Рано тази сутрин арестува 96 човек в град Бари в

...
Рано тази сутрин арестува 96 човек в град Бари в
Коментари Харесай

96 арестувани при акция за борба с мафията в Италия

Рано тази заран арестува 96 човек в град Бари в границите на огромна интервенция за битка с проведената престъпност, заяви представител на силите на реда, представен от РИА Новости.
Операцията е извършена взаимно със специфичните подразделения на полицията и карабинерите, координирана от локалното ръководство за битка с. Основният удар на силите на реда е бил против мафиотският клан Стришулио, който управлява на процедура цялата незаконна активност в град Бари и едноименната провинция.
 Над 30 ареста в Италия за връзки със сицилианската мафия Над 30 ареста в Италия за връзки със сицилианската мафия
Повече от 30 души бяха задържани нощес в сицилианската провинция Месина по време на взаимна специфична интервенция против проведената...
Арестувани са 96 души, а други трима са под домакински арест. На всички са им повдигнати обвинявания за присъединяване в мафиотска активност, търговия с опиати, изнудване, нанасяне на тежки телесни повреди, нелегално владеене и носене на оръжие и други закононарушение. По това дело са разследвани общо 147 души.
Днешните арести са резултат от дълготрайно разследвани, в границите на което са открити и документирани в детайли незаконната подчиненост и методите на дейности на мафиозите по отношение на контрола над територията от 2015 година досега. Забележителното в тази ситуация е, че на някои от нарушителите, разследвани по това дело, заповедите за арест са им връчени в пандиза, където към този момент излежават присъди за други закононарушения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР