Рано тази сутрин – около 5:10 часа, в близост до

...
Рано тази сутрин – около 5:10 часа, в близост до
Коментари Харесай

Грозни сцени край Созопол! Изгониха пияна полицайка от къмпинг, тя подивя и подкара кола

Рано тази заран – към 5:10 часа, наоколо до разклона за с. Равадиново, област Бургас, чиновници на районно управление (на МВР) - Созопол са спрели за инспекция автомобил " Ауди А3 “, ръководен от жена. Тя е отказала да даде проба за алкохол с техническо средство, след което й е публикуван ваучър за кръвна проба, само че не се е явила в избраното здравно заведение.

По случая е формиран акт за определяне на административно нарушаване. Установено е, че дамата е младши полицейски контрольор във 2 районно управление (на МВР) - Стара Загора. Служителката на Министерство на вътрешните работи е къмпингувала на " Златната рибка " и е подала сигнал на 112 за зародил скандал сред лагеруващи.

При идване на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала надменно с сътрудниците си и се намесила при осъществяване на служебните им отговорности. Управителят на къмпинга я изгонил, след което тя се качила на колата във очевидно нетрезво положение. Малко по-късно е спряна за инспекция.

По случая в ОДМВР-Стара Загора е формирано дисциплинарно произвеждане против служителката. Тя ще бъде краткотрайно отстранена от служба.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР