Рано сутринта в понеделник е подаден сигнал, че около газ-станция

...
Рано сутринта в понеделник е подаден сигнал, че около газ-станция
Коментари Харесай

Хванаха шофьор на ТИР убил мъж до Велико Търново и избягал

Рано сутринта в понеделник е подаден сигнал, че към газ-станция на западния излаз на Велико Търново, е видяно безжизнено тяло на млад мъж.

Екипите, които пристигнали на място, открили, че умрелият мъж е 22-годишен гражданин на село Леденик. Станало ясно и че 22-годишният мъж е умрял откакто е бил блъснат, а водачът е избягал.

Съдемномедицинската експертиза удостоверила, че гибелта е настъпила след удар от тежкотоварен автомобил. В следствието били употребявани и видеозаписите от близките бензиностанции. Прецизно били тествани и транспортните средства, минали в сектора от пътя по време на случая.

Последвала организация на оперативни и проверяващи от престъпните браншове на ОДМВР-В.Търново и районното ръководство и полицията съумяла да локализира ТИР и на отговорния лидер.

Униформените задържали водача - 45-годишния В.С. от Варна, който направил признания.

Днес към този момент В.С. е притеглен като обвинен за злополуката и за това, че е напуснал. Мярката за неотклонение, която му е наложена е " парична гаранция " в размер на 1000 лева, както и възбрана за " овакантяване на рамките на страната ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР