Рано сутринта на 13 януари в цяла Украйна бе обявена

...
Рано сутринта на 13 януари в цяла Украйна бе обявена
Коментари Харесай

Експлозии в Днипро, Чернигов, Кропивницкий: първи подробности за новата руска терористична ракетна атака

Рано сутринта на 13 януари в цяла Украйна бе оповестена паника за въздушно нахлуване. Руските окупатори нападнаха страната с крилати ракети и ракети " Кинжал ". Съобщава се и за изстрелвания на Х-22.
 
Според Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна, съветските войски са изстреляли крилати ракети от бомбардировачи Ту-95 против територията на страната. Изстрелванията са осъществени от региона на Каспийско море. По-късно Военновъздушни сили оповестиха за излитания на МиГ-31 и Ту-22, които могат да носят и ракетно оръжие.
 

 
Експлозии в Днипро
В Днипро имаше няколко детонации. Военновъздушните сили предизвестиха за опасността от ракети " Кинжал ". Ръководителят на Днепропетровската регионална военна администрация Серхий Лисак удостовери информацията.
 
" Още една вражеска ракетна офанзива в Украйна. От пет сутринта насам в района имаше няколко детонации. Цялата информация - след края на въздушната паника ", написа той в Telegram.
 

 
Лисак също прикани да бъдат на безвредни места и да не оказват помощ на врага. " Заплахата към момента продължава. Останете на безвредни места. Не помагайте на врага и не публикувайте и не коментирайте нищо ", добави той.
 
Експлозии в Чернигов
Експлозии се чуха и в Чернигов. Силите за противовъздушна защита работят в региона на града.Това заяви в Telegram ръководителят на Градската военна администрация на Чернигов, Дмитро Бризински. Военновъздушните сили на въоръжените сили на Украйна оповестиха, че няколко въздушни цели се движат в посока града.
 
Експлозии в Кропивницкий
Рано тази заран в Кропивницкий също имаше гърмежи. Военновъздушните сили на въоръжените сили на Украйна приканиха жителите на града да останат в убежищата до края на въздушното нахлуване.
 
Източник: Главред
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР