Рано сутринта кметът на Монтана Златко Живков се срещна сдецата

...
Рано сутринта кметът на Монтана Златко Живков се срещна сдецата
Коментари Харесай

Кметът на Монтана откри учебната година в село Вирове

Рано сутринта кметът на Монтана Златко Живков се срещна сдецата от село Вирове. От там близо 20 девойки и момчета пътуват всеки дендо главно учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий “ в прилежащото село Габровница.

Живков им пожела сполучлива образователна година, да бъдат любознателни, старателни и непрекъснати в клас, да слушат своите учители и имат повече отлични оценки.

Кметът през днешния ден е посетител на тържественото разкриване на образователната година в още четири учебни заведения - ГПЧЕ „ Петър Богдан “, VІІ приблизително учебно заведение „ Йордан Радичков “, ПМГ „ Св. Климент Охридски “ и ІV главно учебно заведение „ Иван Вазов “

В гимназията за преподаване на непознати езициЖивков пожела на учениците да употребяват всички благоприятни условия, които това влиятелно учебно заведение им предлага и не не помнят, че доста сполучливи хора, горделивост за всички нас, са го приключили. В гимназията се учат 5 непознати езика – немски, британски, френски, съветски и китайски. Последният от тях е извънкласна форма на образование.

„ Вярвайте на своите учители, в силата на науката и в себе си, прикани учениците шефът на ГПЧЕ Мария Бончева.Нашата общественост събира в себе си духа и културата на три континента. Гордейте се че сте част от тази общественост и обичайте учебното заведение си “, сподели още Бончева.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР