Рано сутринта движението към границата с Гърция е нормално, съобщи

...
Рано сутринта движението към границата с Гърция е нормално, съобщи
Коментари Харесай

Трафикът по границите е натоварен, на „Кулата“ вече има опашка

Рано сутринта придвижването към границата с Гърция е обикновено, заяви Министерство на вътрешните работи. Вече обаче се образува опашка от коли на Кулата. Чака се към 20 минути, с цел да се премине границата, оповестява btv. Всички трасета за коли – шест, са дейни.

Министерство на вътрешните работи предлага, когато пътуваме към южната ни съседка да използваме и другите варианти, с изключение на „ Кулата “ и „ Маказа “, с цел да не чакаме. Възможностите за отиване в Гърция са – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Илинден “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златоград “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Ивайловград “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Петко челник “.

Днес още от сутринта обаче е натоварен трафикът на граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция.

По границата с Румъния – на пунктовете „ Кардам “ и „ Видин “, на излаз за товарни коли. Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Видин “ на излаз и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация.

По границата със Сърбия трафикът е натоварен на вход на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “. Там се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР