„Рано ми е за сватба. С гаджето ми се познаваме

...
„Рано ми е за сватба. С гаджето ми се познаваме
Коментари Харесай

След раздялата с Джамов, Деси Цонева не ще да чуе за сватба

„ Рано ми е за женитба. С гаджето ми се познаваме едвам от година”. Така Деси Цонева отклонява всевъзможни въпроси свързани с евентуален брак. Чаровната водеща преди дни бе засечена на моминско празненство на своя другарка. Цяла вечер тя не смъкна воала от главата си, само че одобри да го носи единствено за майтапа.
Иначе не желае и да чуе за женитба.

„ Не съм подготвена за женитба. Няма да се бракосъчетавам скоро. Рано ни е още да мислим за тези неща. Това е съществено решение. Все отново ние сме дружно единствено от една година”, съобщи още Деси.

35-годишната дама има връзка с издателя Явор Стефанов, само че колкото и да се обичат, двамата явно не бързат със сватбата. Преди година Деси бе по-уверена от всеки път, че желае брак и още деца. Тогава тя бе обвързана с Георги Джамов и крояха проекти за луда женитба, написа България през днешния ден.

Деси даже искаше да се омъжи, до момента в който се спускат със ски по пистите на Банско, само че малко след годежа разгласи, че женитба няма да има. Със настоящия си другар Цонева изживява същинска сантиментална приказка, само че към момента не е подготвена за брак. Това не й пречи да изживява вълнуващи ваканции по екзотични места, като последното от тях бяха Малдивите.

А малко след завръщането си, Деси чества на моминско празненство със своя другарка. Макар и на смешка водещата влезе в ролята на булката, като се окичи с воала. Но не желае и да чуе, да го носи насериозно.

Преди години Цонева въпреки всичко се видя като младоженка, по време на брака си с Янчо Таков — младши. Двамата имат наследник, само че бракът им завърши с цялостна злополука, две години откакто си споделиха заветното „ Да”. Това е и повода Деси да не желае да чуе за втори брак, за който по-късно може да съжалява.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР