Рано е да се говори за ваксина срещу , такава

...
Рано е да се говори за ваксина срещу , такава
Коментари Харесай

Акад. Петрунов: Рано е да се говори за ваксина срещу коронавируса, такава все още не е одобрена

Рано е да се приказва за ваксина против, такава към момента не е утвърдена, има единствено известия в медиите. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота “ по БТВ имунологът учен Богдан Петрунов.
Според него за българска ваксина пък изобщо не може да се приказва, тъй като страната ни няма потенциал за това. „ Съветвам сътрудниците да употребяват думата „ ваксина “ по-внимателно. Това е една лабораторна разработка, само че е надалеч от ваксина “, разгласи той.
 Имунолог: Притесняват ме смъртните случаи на медиците Имунолог: Притесняват ме смъртните случаи на медиците
Имунологът акад. Богдан Петрунов сподели, че е обезпокоен от данните за COVID-19 у нас и най-много смъртните случаи на медиците. Той сподели, ч...
Имунологът предизвести, че последствията за преболедувалите ковид са съществени. „ Те не престават с месеци и са за нервната система, за сърдечно-съдовата система, за бъбреците, за черния дроб, за кръвоносната система “, посочи лекарят. Неговата рекомендация е да се погрижим за имунитета си, до момента в който сме здрави посредством банкет на витамин Д, витамин С, селен, цинк и други добавки. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР