Раните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е

...
Раните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е
Коментари Харесай

Бащата на обезобразеното момиче: Бях против отношенията ѝ със задържания

Раните по тялото ѝ малко по малко ще заздравеят. Раната, която е в нейното схващане, обаче надали ще заздравее толкоз бързо. Тя е мощно момиче и с времето ще съумее да преодолее нещата. Не желае да приказва за претърпяното, а и ние не желаеме да я връщаме обратно. Това сподели за NOVA в ефира на „ Здравей, България ” бащата на момичето с 400 шева Красимир.

Дали проверяващите са се отнесли с нужното внимание към случая на свирепост, той разяснява: „ Това е една нишка, в която са навързани прекалено много организации. В цялата работа има и хора, които допускам са си свършили добре работата. Хората от Първо районно управление (на МВР) незабавно откриха хипотетичния причинител. След това му е била наложена мярката за неотклонение. Явно там обаче някъде се къса нишката ”.

Стана ясно, че едвам оня ден проверяващите са разбрали за заканите от страна на арестувания към момичето. Красимир не знаел за заканите и схванал след това. „ Въпросният човек съм го виждам един-два пъти, даже не го познавам. Аз бях срещу това отношение на щерка ми с него. Разбрах за някаква ревнивост, само че не чак дотам, която да докара до такива последици ”, сподели още бащата.

За случая родителят схванал от дежурния служител на реда, който му обяснил, че става въпрос за сборичкване. „ Помислих, че са се събрали младежи и сред тях е станал някакъв битов скандал. Когато дойдох на място, нещата не бяха такива. Няма да разясня вътре в жилището какво беше положението ”, описа той.

Красимир желае заслужено наказване. „ Има органи, които да преценяват какво обвиняване да бъде повдигнато. Искаме правдивост. Окачествяването като „ лека телесна щета ” е безумство и няма да оставим нещата по този начин. Ще се борим за смяна, която би трябвало да създадат законотворците, изпратени от нас ”, акцентира той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР