Рънингбекът на Синсинати Бенгалс Джо Миксън бе признат за невинен в утежнена заплаха

...
Рънингбекът на Синсинати Бенгалс Джо Миксън беше признат за невинен
Коментари Харесай

Рънингбекът на Синсинати Бенгалс Джо Миксън беше признат за невинен в четвъртък по утежнено обвинение за заплаха, според говорител на съдебния секретар на окръг Хамилтън и съдебните протоколи.

Обвинението идва от инцидент от 21 януари в окръг Хамилтън, когато се твърди, че Миксън е насочил пистолет към някого и е казал: „Трябва да бъдеш ударен в лицето. Трябва да те застрелям, полицията не може да ме хване“, съобщи по-рано CNN.

Предполагаемият инцидент се случи един ден преди Бенгалс да победят Бъфало Билс с 27-10 в Орчард Парк, Ню Йорк. Bengals стигнаха до мача на AFC Championship следващата седмица, губейки от бъдещите шампиони на Super Bowl Kansas City Chiefs с 23-20.

Синсинати Бенгалс публикува изявление в четвъртък, в което се казва, че са „доволни, че този въпрос вече е зад гърба на всички“.

Синсинати Бенгалс, бягащ бек Джо Миксън преди футболния мач от дивизионния плейоф на НФЛ срещу Бъфало Билс на 22 януари 2023 г. на стадион Хаймарк в Орчард Парк, Ню Йорк. Рънингбекът на Синсинати Бенгалс Джо Миксън преди дивизионния плейофен мач на НФЛ срещу Бъфало Билс на 22 януари 2023 г. на стадион Хаймарк в Орчард Парк, Ню Йорк. Сам Грийн/The Enquirer/USA Today Network

„Откакто се присъедини към организацията през 2017 г., Джо Миксън е ценна част от Синсинати Бенгалс“, каза екипът. „Организацията е доволна, че този въпрос вече е зад гърба на всички и очакваме вълнуващ сезон с Джо като важна част от футболния отбор.“

Питър Шафър, агент на Mixon, също похвали решението в изявление, изпратено по имейл до CNN.

„Познавайки фактите, познавайки Джо като човек и имайки огромна вяра в способността на правната система да стигне до истината, ние не се съмнявахме в крайния резултат“, каза той. „Това оправдава Джо като личност и това е най-важното.“

Mixon е имал правни проблеми и преди. Докато е в университета на Оклахома, той е отстранен за един сезон, след като се е обвинил по делото на Алфорд – когато обвиняемият не признава вината си, но признава, че прокуратурата има достатъчно доказателства за присъда – в случай от 2014 г., в който е обвинен в удар с юмрук жена.

Миксън получи една година отложена присъда, според KFOR-TV, което означава, че не е излежал никакво време. Той също беше осъден на 100 часа общественополезен труд, наредено му беше да се подложи на консултации и беше изправен пред глоба от около 1200 долара.

Джилиан Мартин от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР