Рангел Бизюрев, обвинен в , остава за постоянно в ареста.

...
Рангел Бизюрев, обвинен в , остава за постоянно в ареста.
Коментари Харесай

Бизюрев, обвинен за убийството на Митко от Цалапица, остава в ареста

Рангел Бизюрев , упрекнат в, остава за непрекъснато в ареста . Това реши Пловдивският областен съд.

Съдебният състав счита, че на фона на осъществения огромен размер обем процесуално-следствени дейности, може да се направи обосновано съмнение, че точно Бизюрев е направил закононарушението , в което е упрекнат. Решението може да бъде обжалвано в 3-дневен период пред въззивна инстанция.

В правосъдната зала през днешния ден Бизюрев съобщи, че Димитър не е бил заровен жив . Той отхвърли да го е удрял в главата и съобщи, че е нанесъл 4 удара по тялото . Бизюрев добави, че се разкайва и че ще окаже цялостно подпомагане на проверяващите органи.

Припомняме, че Бизюрев е притеглен като обвинен за това, че на 20 юли предходната година в с. Цалапица съзнателно е умъртвил 24-годишния Малинов , като убийството е осъществено с особена свирепост.

Обвиняемият беше разгласен за търсене през юли 2023 година с Европейска заповед за арест , издадена от Окръжна прокуратура-Пловдив. На 29 ноември 2023 година той беше открит и арестуван в град в Дания. На 20 март беше предаден на правосъдните управляващи в България след решение на 2 правосъдни инстанции в Дания.

Най-тежкото наказване, което Бизюрев може да получи, е пожизнен затвор без право на подмяна.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР