RANGE ROVER SPORT SV стана още по-добър, след като от

...
RANGE ROVER SPORT SV стана още по-добър, след като от
Коментари Харесай

Range Rover Sport SV: Най-мощният стана още по-добър

RANGE ROVER SPORT SV стана още по-добър, откакто от компанията го направиха по-стилен, по-лек и по-технологичен за моделната му генерация 2024 година.

За усъвършенстваната динамичност на пътя спомага съществено и пониженото тегло на първокласния състезателен SUV модел, като от компанията регистрират намаляване от 76 кг, включително и с помощта на първите в всеобщата промишленост 23-цолови карбонови джанти. В същото време, от марката анонсират, че автомобилът дава обещание и по-добри спирачни параметри, като тук се разчита на нови Brembo Carbon Ceramic спирачни дискове.

Новият RANGE ROVER SPORT SV получава неповторимо за промишлеността 6D Dynamics адаптивно въздушно окачване, което дава обещание извънреден баланс по време на ускоряване, прекъсване и в завой.

В оборудването на RANGE ROVER SPORT SV са включени също по този начин карбонов челен похлупак, спомагателни аеродинамични детайли също от въглеродни нишки, особено създаден интериор с тематично осъществяване на тапицерията, нови ергономични седалки с интегрирана озвучителна система и други.

RANGE ROVER SPORT SV, който през първата си година на пазара ще се предлага извънредно във версия SV EDITION ONE и с предложения за определени клиенти, е изпълнен с хибридизирана задвижваща система с 4.4-литров, V-образен, осемцилиндров Twin Turbo мотор с оптималната мощ от 635 конски сили и оптимален въртящ миг от 750 Нм. Благодарение на новоразработеният SV Mode режим, автомобилът дава обещание опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за едвам 3.6 секунди.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР