Раненият е служител на ВиК, за щастие не е сериозно

...
Раненият е служител на ВиК, за щастие не е сериозно
Коментари Харесай

Жената, която стреля по бездомни кучета, а рани мъж: Цяла нощ вият под къщата, не изтраях


Раненият е чиновник на ВиК, за благополучие не е съществено потърпевш, откакто сачма попада в бузата му. " Излязох с пушката и очаквам да видя, като няма хора, тъй като мога да уцеля някой. Кучето пристигна и след него - половин метър, няма никой, няма служащи да минават. В това време създадох изстрел. И като изщрака пушката, внезапно се изправи един човек и се спря по този начин... ", споделя още Йончева за прострелването на мъжа. 

" След десетина минути пристигна едно момче, тропа на вратата, рита, вика. И сподели, че преди малко са простреляли татко му в бузата ", спомня си 69-годишната жена, която е трудноподвижна.

" За наслада, служителят на ВиК не е съществено потърпевш, прегледан е в болница. По случая има формирано досъдебно произвеждане. Оръжието е конфискувано, а дамата не е арестувана заради здравословни проблеми ", изясни представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

В пазарджишкия квартал " Запад " описват, че от месеци живеят в боязън поради глутница бездомни кучета. " Нападали са ме. Аз постоянно заедно съм с пръчка до там. Имаме бебе и вървим до детската кухня да вземаме храна. Кучетата се спускат. Най-вече едно черно, спуска се в краката ", споделя Росица Панделиева, съседка на 69-годишната жена. 

А самата Мария Йончева прибавя, че съжалява за случилото се. Пострадалият няма желание да завежда правосъден иск против старата жена и не желае гласност. Полицаите, от своя страна, не повярвали, че трудноподвижната жена е съумяла да зареди и да стреля с пушката. Йончева обаче имала стрелкови опит:

" Баща ми беше ловец. На военно съм ходила като съм била ученичка ". 

От общината в Пазарджик споделят, че непрестанно се пробват да овладеят популацията от безстопанствени кучета. Само за предходната година са обработили и заловили 154 животни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР