Ранените при инцидента са настанени в различни отделения в УМБАЛ

...
Ранените при инцидента са настанени в различни отделения в УМБАЛ
Коментари Харесай

Какво е състоянието на пострадалите при катастрофата край Две Могили?

Ранените при случая са настанени в разнообразни отделения в УМБАЛ " Канев " - Русе

Двама от ранените при тежката злополука, която стана нощес край Две Могили на пътя Русе - Бяла, са настанени в реанимация, оповестиха от УМБАЛ „ Канев “ - Русе, представени от. Те са пътували в автомобила с австрийска регистрация, като и петимата пасажери в него са от Стара Загора.

В по-тежко положение са 48-годишен мъж с политравма на разположение и 25-годишен мъж с многофрагментна фрактура на главата. Двамата са в реанимация.

Сред потърпевшите има 14-годишно момче, настанено в хирургия с контузии на прешлени. В хирургията е и 43-годишна жена, която е настанена за наблюдаване, защото образните проучвания не демонстрират тежки контузии. 38-годишен мъж е в клиниката по ортопедия със счупвания вдясно на таза и низък крак.

Водачът на БМВ-то, който е пътувал със брачната половинка си, е настанен в хирургия с фрактура на ребрата. Той е на 44 години и е диабетик. 42-годишната му брачна половинка е в същото поделение, само че за наблюдаване, защото образните проучвания не демонстрират тежки пострадвания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР