Ранен PEPE инвеститор, който успя да генерира печалба от $1.67

...
Ранен PEPE инвеститор, който успя да генерира печалба от $1.67
Коментари Харесай

Инвеститор реализира печалба от $1.6 милиона с Pepe Coin и купува отново

Ранен PEPE вложител, който съумя да генерира облага от $1.67 милиона, продължава да влага в меме монетата макар обвиняванията в изплъзване на вътрешна информация. 

Този вложител неотдавна закупи 1.04 трилиона токена на стойност близо $950,000 в късните часове на вторник. Тази покупка притегли вниманието на общността, изключително в светлината на неотдавнашните обвинявания, свързани с вътрешни лица на плана.

През последните 24 часа цената на PEPE се е повишила с 6%. Вероятно е вложителят да е очаквал този напредък след оповестяването на триумфа на Grayscale против Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати. Победата на Grayscale провокира нов напредък на пазарите на криптовалути , като на дневните графики Биткойн ( BTC ) означи растеж от над 5%.

По време на първичната фаза на стартиране на токена вложителят е придобил 2.43 трилиона PEPE токена, които по това време са били оценени на едвам $60.

Това решение докара до забележителна облага от $1.67 милиона, защото цената на токена означи забележителен скок след стартирането му.

Официалният акаунт на плана в X (Twitter) неотдавна разгласява изказване, в което се обръща внимание на обвиняванията за “ ” машинация.

Както бе обявено от екипа, избрани лица в границите на плана са виновни за продажбата на токени в размер на $15 милиона.

Трима някогашни членове са получили неоторизиран достъп до мултисиг портфейла на плана и са присвоили 16 трилиона токена, което съставлява 60% от общите наличия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР