Ранен е полицай 58-годишният бивш републикански шампион по борба Пламен

...
Ранен е полицай 58-годишният бивш републикански шампион по борба Пламен
Коментари Харесай

Бясна гонка, удар в патрулка и мистериозна смърт в Стара Загора: Загина републиканският шампион по борба Пламен Пенев

Ранен е служител на реда

58-годишният някогашен републикански първенец по битка Пламен Пенев е умрял след гонка с полицията в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. По първична информация нощес, към 20:45 часа, е получен сигнал от малолетно момче, че на улица в Стара Загора мъж с автомобил " Ауди " е заплашвал с нож негови другари. На място са изпратени полицейски екипи, посоченият автомобил е бил открит. 

При установяване Пламен Пенев не се e подчинил на полицейските разпоредби и опитал да избегне инспекцията. Последвало е гонене на автомобила, в който са се присъединили спомагателни полицейски екипи.

Около 21:00 часа в региона на бул. " Цар Симеон Велики " против парк " Артилерийски "  Пламен Пенев е блъснал длъжностен автомобил на Министерство на вътрешните работи и е умрял. Причините за гибелта са в развой на определяне.

По данни на родственици на Пламен Пенев той е излязъл да разхожда кучето си. Край бензиностанция в региона е имало деца. Между тях се случило нещо, само че съседи настояват, че мъжът не е вадил нож, съобщи NOVA.

Оказана е навременна здравна помощ на всички участници в случая, като единият от чиновниците на Министерство на вътрешните работи е настанен в болница с фрактура на ръка и разкъсно-контузни рани на главата, без заплаха за живота. 

Дъщерята на Пламен Пенев, която е видяла тялото на татко си в Съдебна медицина, споделя, че татко ѝ е свиреп пребит. Той бил със строшен череп и голям брой удари по лицето. Борислава твърди, че татко ѝ е погубен от органите на реда. Отказала е осъществяването на правосъдна експертиза в Стара Загора заради опасения, че казусът ще бъде потулен.

Всички обстоятелства и условия по случая се обясняват в границите на почнало следствие, което се организира от следовател от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура-Стара Загора. По случая в ОДМВР-Стара Загора е разпоредена вътрешна инспекция.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР