Рандал Парк си обещал преди няколко години, че няма да

...
Рандал Парк си обещал преди няколко години, че няма да
Коментари Харесай

Свободни прожекции на фестивала Сънданс, ако си от Юта - Култура

Рандал Парк си заречен преди няколко години, че няма да върви на кинофестивала " Сънданс ", в случай че не взе участие във филм, представян там. Тогава и през разум не му минавало, че първото му присъединяване ще е като режисьор, а не като артист, съобщи Асошиейтед прес.

Неговата акомодация на " Shortcomings`` на Ейдриън Томин е измежду дебютните филми в конкурсната стратегия на фестивала, който стартира в четвъртък вечер в Парк сити, Юта.

" Сънданс " за мен е кулминационна точка. Още не мога да допускам, че се представяме там, сподели наскоро Парк в изявление.

Той е един от стотиците режисьори, които прибавят последни елементи по плановете си и идват в Парк сити тази седмица с желанието да създадат усещане в първото присъствено издание от две години на самостоятелния кинофестивал.

Зрителите ще видят някои непредвидени превъплъщения - Джонатан Мейджърс като бодибилдър дилетант в " Magazine Dreams``, Емилия Кларк като родител от бъдещето в " Pod Generation``, Ан Хатауей като възпитателка в затвор за малолетни в " Айлийн ".

Селекцията от над 100 кино лентата с министър председатели от 8 часа заран до среднощ в продължение на 10 дни е допустимо най-разнообразна. Има три кино лентата за дамите в Иран ( " The Persian Version ", " Joonam " и " Shayda``), разкази за транссексуални ( " The Stroll``, " KOKOMO CITY``), за коренното население ( " Twice Colonoized ", " Bad Press``), за правата и сексуалността на дамите ( " The Disappearance of Shere Hite " ) и за войната в Украйна( " 20 Days in Mariupol``, взаимен план на Асошиейтед прес и " Frontline`` на Пи Би Ес.)

Както постоянно, ще има и представяния на фамозни лица като Майкъл Джей Фокс, Литъл Ричард, Стивън Къри, Брук Шийлдс и други.

Ако последните две години потвърдиха нещо, то е, че " Сънданс " не се нуждае от живописния планински пейзаж, с цел да процъфтява. Именно на едно от виртуалните издания на кинофестивала бе премиерата на кино лентата " CODA``, който стана първото заглавие от " Сънданс ", спечелил премия " Оскар " за най-хубав филм. Друга виртуална премиера от " Сънданс " - " Summer of Soul``, завоюва наградата предходната година за най-хубав документален филм.

За присъединяване в някои събития по време на фестивала ще е нужно да се вършат проби за КОВИД-19 или документи за имунизация против инфекцията. 

Тазгодишното издание на фестивала възприема друг хибриден метод след триумфа в предходните две години. От 24 януари, в продължение на пет дни, доста от филмите ще бъдат налични онлайн за фенове, които са си купили авансово пакетната услуга. Билетите за нея към този момент са изчерпани.

Кинофестивалът " Сънданс " продължава от 19 до 19 януари.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР