Рамзан Кадиров написа обръщение в своя Телеграм канал до президента

...
Рамзан Кадиров написа обръщение в своя Телеграм канал до президента
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров към Зеленски: Предай властта и ще поискам от Путин да ти даде убежище

Рамзан Кадиров написа послание в своя Телеграм канал до президента на Украйна Володимир Зеленски. В него чеченският водач го приканва да договарят и показва, че това е " единствения му късмет ". Също по този начин Кадиров дава обещание на Зеленски да поиска от Путин да му даде леговище, в случай че се съгласи да сдаде властта.

„ Зеленски, в случай че избягаш в Полша, ще се изправиш пред ориста на Саакашвили, който в последна сметка се върна в родината си  и седна на подсъдимата пейка. Ако имате доверие на Русия и сте подготвени за разговор, тогава съм готов да се срещна с вас и персонално да помоля съветския президент Владимир Путин да ви даде убежище и да ви избави. Всичко това ще бъде допустимо, в случай че ме изслушаш тъкмо в този момент и се възползваш от единствения си късмет ", зове още чеченският водач.

Той също подсигурява на Зеленски, че ще може да откри " общ език " с Путин и да има персонална среща с него. Условието е настоящият президент да съобщи властта на някогашния държавен глава на Украйна Виктор Янукович.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР