ралското семейство на Великобритания винаги е предизвиквало интерес. През последните

...
ралското семейство на Великобритания винаги е предизвиквало интерес. През последните
Коментари Харесай

7 сватбени тайни на британското кралско семейство

ралското семейство на Англия постоянно е предизвиквало интерес. През последните години обаче то все по-често участва на първите страници на всички издания на Острова.

Причините за това са безчет като стартират от раждането на наследниците на принц Уилям и принц Хари, отказването на по-малкия брат от кралските отговорности и местенето му в Лос Анджелис, както и слуховете за омраза сред синовете на принцеса Даяна.

Във видеото си каналът във подбра едни от най-любопитните сватбени секрети на английското кралско семейство.

Номерът на автомобила на херцозите на Съсекс

Ретро автомобила с номер 190518 на принц Хари и Меган Маркъл, с който младоженците се насочиха към мястото на приема, в действителност значи датата на сватбата им.

Обеците на Кейт Мидълтън

За сватбата си с принц Уилям, Кейт Мидълтън избра обеци, на които бяха изобразени дребни дъбови листа. Те символизират дърветата в Бъркшър, където живее фамилията на Мидълтън.

Букетът на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън включи в сватбения си букет особено цвете, чието име е „ Сладък Уилям “. Освен него в букета имаше зюмбюл, момина сълза и бръшлян.

Изенадата, която принц Уилям направи на Кейт Мидълтън

Къде ще бъде медения им месец е било загадка, която принц Уилям е пазил до последно от Кейт Мидълтън. В последна сметка той я води в частен остров на Сейшелите, където прекарват две седмици.

Роклята на принцеса Даяна

Дизайнерите на сватбената рокля на Даяна са ушили препис, както и аварийна рокля при положение, че нещо се обърка.

Годежният пръстен на принцеса Юджини

Годежният пръстен на принцеса Юджини е въодушевен от нейната персона. Пред списание Vogue тя показа:

„ Когато брачният партньор ми [Джак Бруксбанк] видял сапфира, незабавно се е сетил за мен, тъй като трансформира цвета си. Той счита, че това е част от характера ми “.

Сватбата на Софи Рийс-Джоунс и принц Едуард

Принц Едуард, най-малкият наследник на кралица Елизабет Втора, се дами за Софи Рийс-Джоунс през юни 1999 година По протокол дамите би трябвало да носят шапки по време на кралските сватби, само че младоженците ги не разрешават, с цел да поддържат по-неформален звук.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР