Ралица Паскалева се завърна на снимачната площадка само 8 месеца,

...
Ралица Паскалева се завърна на снимачната площадка само 8 месеца,
Коментари Харесай

Ралица Паскалева прекратява майчинството

Ралица Паскалева се завърна на снимачната площадка единствено 8 месеца, откакто даде живот на втората си рожба. В обществените мрежи ту показа първи фрагменти от снимачната площадка на новия сезон на „ Игри на волята “, по който работят сега на морето. По този метод звездата удостовери косвено завръщането си в риалитито.

 

Макар да не е показала в прав текст, че фотосите й, са от арената на „ Игрите “, това излиза наяве от джаджата, която е закрепена за колана на роклята й. Изглежда като предавател за микрофон, с каквито работят както водещите, по този начин и редица театрални артисти. Освен това пейзажът, откриващ се зад нея е тъкмо като в риалитито, а и тоалетът й е в стила, в който се появява постоянно пред камерите в компанията на Димо Алексиев – изключително неизменимите ботуши, трансформирали се в неин наложителен аксесоар в шоуто, а и в персоналния й живот през летните месеци.

Всичко това идва да рече, че Ралица е поставила завършек на безметежния си отпуск по майчинство, с цел да се върне още веднъж на работното си място. Тя не е от тези, които си почиват дълго време, а и двете си бременности изкара на крайник.

Втората рожба на актрисата и мъжа й Теодор Салпаров се роди при започване на октомври м.г., а няколко месеца по-късно тя наподобява по този начин, като че ли в никакъв случай не е раждала. По фигурата й не е останал и един непотребен кг.

 

Така и не излиза наяве обаче какво я е предиздвикало да се върне на работа толкова бързо след раждането. Още първоначално, когато с Алексиев поеха „ Игрите “, мълвата понесе, че ще приберат по 50 бона за трите месеца работа в шоуто. Предвид сегашната инфлация и непрестанно покачващия се рейтинг на предаването, евентуално сумата е доста по-голяма. Освен това около известността й от предаването, актрисата бива търсена от повече клиенти в качеството й на рекламно лице. Последното не изисква съвсем никакви старания от нейна страна, а в същото време е източник на съществени приходи. Кой би отказал да се завърне пред камера при такива условия, пък било то и с бебе на ръце…

Инфо: Уикенд

Тагове: Ралица Паскалева Димо Алексиев майчинство „ Игри на волята “ риалити
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР