Ралица Паскалева се кани да минава под венчило след раждането

...
Ралица Паскалева се кани да минава под венчило след раждането
Коментари Харесай

Ралица Паскалева вдига сватба след второто раждане

Ралица Паскалева се кани да минава под венчило след раждането на бебе номер две, дочу „ Уикенд ”. Актрисата сега снима петия сезон на риалитито на Нова тв „ Игри на волята ”, което води с сътрудника си Димо Алексиев. Тя към този момент е в напреднала бременност, за която първи писа нашият вестник. Мъжът й Теодор Салпаров упорствал, откакто детето се роди, най-сетне да създадат женитба, тъй като са сгодени от повече от 6 години.
 

Още при започване на 2017-а Теодор Салпаров е предложил на обичаната си Ралица да стане негова брачна половинка, а тя му споделила „ Да! ”, сочат светските летописи. Оттогава до момента двамата имат към този момент отгледано 5-годишно дете, второ е на път, само че женитба още не са вдигнали. Актрисата постоянно е споделяла, че за нея бракът не е от изключително значение. Тя счита себе си за задоволително крепко обвързана със своята половинка, с помощта на децата. За него обаче се твърди, че държи на подписите в гражданското, а и с красива, интелигентна и сполучлива жена като Ралица надали някой се учудва, че избира формалния сватбен съюз.

Актрисата от години не се разделя с годежния си пръстен със сърчице , който Салпаров й сервира на остров Бали. Според слуховете, двамата от дълго време говорели за женитба, само че все не оставало време да я провеждат по този начин, както я желаят. Желанието им било да е удивително събитие, за което дълго да се приказва и написа в медиите. Затова нямало по какъв начин да го претупат. Ралица постоянно влиза от план в план и предпочитала да запълва свободното си време със сина си Максим, който се роди през 2018-а, а скоро – и с бебето, което е на път. Нямала сили да се занимава със женитба, било то и нейната лична. 

Годежът на двойката се случи година преди раждането на момчето. Сватбата пък най-вероятно ще е няколко месеца откакто второто дете проплаче в фамилията. Това се чака наесен. Родителите най-вероятно ще си кажат „ Да! ” идната пролет.

Салпаров към този момент има един брак зад тила си – с някогашната волейболистка и тв водеща Бойка Делиева. Двамата имат наследник. Паскалева била в положителни връзки и с момчето, и с майка му, настояват осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР