Ралица Паскалева, която беше близо до финала на шоуто Като

...
Ралица Паскалева, която беше близо до финала на шоуто Като
Коментари Харесай

Ралица Паскалева най-после потвърди бременността си

Ралица Паскалева, която беше покрай финала на шоуто " Като две капки вода ", удостовери, че чака второ дете. Тя показа бременни фотоси в обществените мрежи и разяснява: " 1+1=4 ", намеквайки за упования нов член в фамилията.

 

Така стана ясно, че Ралица Паскалева и нейният сътрудник Теодор Салпаров скоро ще се радват на ново бебе. Те към този момент имат наследник на име Максим, който се роди преди 5 години.

 

В риалитито Нова тв " Игри на волята " и в " Като две капки вода ", Ралица Паскалева демонстрира неповторимо наличие на екрана. Като бременна, всяка жена има друго лъчение, само че Ралица Паскалева наподобява изцяло преобразена и сияйна.

 

Актрисата, която така и така е извънредно красива, става още по-завладяваща и обаятелна, когато чака дете. Така стана по време на бременността със сина й Максим, който тя зачена, до момента в който работеше в сериала „ Откраднат живот ”. Същото се случи и по време на присъединяване й в „ Капките “ тази пролет.

Без да напълнява очевидно или фигурата й да се трансформира, лицето на Паскалева и двата пъти сякаш стартира да сияе и това издаде, че е в радостно очакване на бебе.

 

На финала на шоуто в края на предишния месец към този момент се виждаше изпъкналото коремче на Ралица и не остана подозрение, че тя се готви за второ раждане. Миналата неделя актрисата го удостовери. Тя сподели две нови фотоси, на които положението й проличава недвусмислено. За едната театралничи сама, а на втората е с половинката си Теодор и със сина си Максим.

 

Ако се съди по типа на Ралица, раждането най-вероятно ще е в късната есен. Актрисата към момента пази в загадка пола на бебето, само че след сина й в този момент приятелите й пожелават дъщеричка. За почитателите й обаче е значимо дали ще могат да я гледат през есента в „ Игри на волята “. Известно е, че се готви нов сезон на риалитито, който най-вероятно още веднъж ще се снима на морето, както предходните четири издания.

 

От Нова тв все още са оповестили, че ще го излъчват от септември до декември, само че фотосите най-вероятно ще приключат до края на септември. Според формалната информация, която е налична все още, водещите няма да се сменят. Ралица ще би трябвало да води в напреднала бременност, в случай че в последния миг не се вземе друго решение и не й намерят заместител.

 

Зрителите разясняват, че в случай че Паскалева се отдръпна желаят на нейно място да застане водещата от първия сезон – Алекс Сърчаджиева. Това обаче надали ще стане, защото актрисата сега има контракт като лице на конкурентната Би Ти Ви.

Тя води следобедното съботно шоу „ Животът по автентичен случай ”, което най-вероятно ще продължи да се излъчва и през есента. Няма по какъв начин по едно и също време да бъде и в Би Ти Ви и в Нова тв.

 

След неуспеха на Ваня Джаферович като водещ на „ Сървайвър “ и присъединяване на жена му в сезон 4 на „ Игрите “ доста фенове се майтапят, че семейство Джаферович към този момент би трябвало да водят риалитито на Нова тв. „ Нека те да бъдат новите Димо и Ралица! За рейтинг! “, разясняват с подигравка хората.

 

Истината е, че бременността най-малко към този момент не пречи на работата на Ралица Паскалева.

В „ Капките “ тя сподели забележителна сила, а силите й сякаш са се удвоили. Когато беше в очакване на Максим, тя не спря присъединяване си в „ Откраднат живот “ и беше на работа съвсем до раждането. Актрисата надали ще слезе от екрана на Нова тв и най-вероятно ще се завърне на работа при първа опция след раждането.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ралица Паскалева Ваня Джаферович Алекс Сърчаджиева Теодор Салпаров актриса бременност
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР