Ралица Паскалева и друг път е показвала, че има твърд

...
Ралица Паскалева и друг път е показвала, че има твърд
Коментари Харесай

Стана друг човек в Игри на волята: Тук място за принцеси няма

Ралица Паскалева и различен път е показвала, че има корав темперамент, а на моменти даже става сурова към някои от участниците.

Мнозина обаче се чудят до каква степен може да стигне, актрисата с рязък мразовит взор.

Суровите условия на Блатото в " Игри на волята " се оказаха непостижими за плувкинята Габриела Димитрова, която реши да напусне предаването без борба.

Тя изиска да си тръгне непринудено от шоуто, само че продуцентите по всевъзможен метод се опитваха да я разубедят и да си създадат рейтинг на гърба на плачещото момиче. Но думите на водещата Ралица Паскалева се забиха като нож в смутената Габи, която бе позорно изхвърлена от шоуто. 

" Игри на волята " е едно от най-тежките риалитита за оцеляване в света. Тук място за слабаци няма. Място за принцеси също. Тук оцеляват единствено тези, които са готови... които имат цел, посока и хъс да ги преследват. ​


Слабохарактерните се предават първи, глезльовците ги следват по-късно, а тези, които са пристигнали да се похвалят, че ги дават по малкия екран, са идващите " ​. Времето на Габриела в " Игри на волята " изтича тук и в този момент ",.

Така от своя страна водещата Ралица Паскалева разяснява в ефир създалата се обстановка. Интересното е, че методът й на изложение и думите й срещнаха вълна от утвърждение в обществената мрежа Facebook, написа Пловдив 24 и Блиц

" Евала на Ралица, това не беше по сюжет. Игри на волята не е за слабохарактерни и психологично неустойчиви. Игрите са за участници със спортна завист и доста хъс за победа. Стратегия се взема и в живота, само че никой не ти дава 100 000 лв.. Така че това девойче си беше на място, до момента в който издържи, само че уви ", коменитра зрителка.

От " Игри на волята " дадоха на всички участници да схванат, че доброволното овакантяване на шоуто не е алтернатива за тях. По този метод те провалят сюжета и в случай че въпреки всичко някой си разреши още веднъж да изиска да си тръгне, то сигурно ще бъде обществено линчуван.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР