Ралица Балева се връща в България следващата седмица, научи HotArena.

...
Ралица Балева се връща в България следващата седмица, научи HotArena.
Коментари Харесай

Ралица Балева се връща в България! Ще живее в къщата на Жени Живкова

Ралица Балева се връща в България идната седмица, научи HotArena.

Бившата снаха на соцвеличието Милко Балев е с непрекъснат адрес във Флорида, само че все я влече към родината. В последните години тя прекарва всяко лято тук и в този момент не счита да прави изключение, писа „ Уикенд “.

Балева е първа другарка с внучката на Тато – Евгения Живкова. Тя получила покана от дизайнерката и някогашна депутатка да се настани в дома ѝ в курорта Лозенец. Там някогашната манекенка щяла да заведе и своята дъщеричка Маргарет, която е на 10 години. Двете ще гостуват на Живкова сами – по женски. През есента се разчу, че откакто в продължение на три години Балева е живяла разграничена с татко ѝ - предприемача Джон Балдзарини, двамата към този момент са публично разведени. Тя нямала нов мъж до себе си.  

 
Ралица прекара и предишното лято в къщата на Живкова. Освен че ги свързва другарство, двете имат и общи бизнес планове. Ралица постоянно е била лица на стилните сбирки на дизайнерката, взела участие е и в нейни ревюта. Говори се, че съществено обмисляла да стартира собствен бизнес у нас. Нищо чудно да е нещо, по което още веднъж ще работи с Живкова.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР