Рали за майсторско управление на автомобили ще се проведе на

...
Рали за майсторско управление на автомобили ще се проведе на
Коментари Харесай

Рали за майсторско управление на автомобили ще се проведе в Монтана

Рали за майсторско ръководство на коли ще се организира на 30 юни в Монтана, оповестиха от управата в града.
Състезанието се провежда от Общински съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационен център към Общината във връзка 26 юни - Световен ден за битка със злоупотребата и незаконния трафик на опиати. На този ден всички хора по света могат да изразят своята съпричастност и дейна позиция в борбата с разпространяването на наркоманията.
В надпреварата ще вземат участие представители от институции в Монтана, както и искащи жители - мъже и дами, които ще водят забавна и оспорвана конкуренция, разграничени по групи според от кубатурата на мотора на автомобила. Състезателите ще изпълнят два манша по трасето, което ще включва разнообразни по компликация детайли /стартова права с конуси, заден ход, затваряне на 8-ца, отворен гараж, зигзаг, финал/. Всеки участник ще се състезава с персонален автомобил и поема самичък разноските за присъединяване си в ралито. Колите би трябвало да имат годна застраховка „ Гражданска отговорност “ и всички нужни документи за придвижване по пътищата.
Ще се организира проява с алкоочила от водачи и пешеходци, симулиращи усещанията на човек със наличие от 1.5 промила алкохол в кръвта.
В програмата е планувано присъединяване на съвременен балет „ Грация денс “, разнообразни игри и занимания с музика.
Съдия на ралито ще бъде Милчо Крумов. Всички участници в надпреварата ще получат награди, а класиралите се на първите три места в обособените класове - купи, грамоти и предметни награди.
Ралито ще бъде намерено в 14 часа на Пазара на колите. Всеки, който желае да се запише за присъединяване може да се обади на тел. 0889 977909 - Диана Любенова до 29 юни в това число. До присъединяване в надпреварата се позволяват водачи, притежаващи удостоверение за правоуправление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР