РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Спорните ограничения на Северна Каролина

...
РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Спорните ограничения на Северна Каролина
Коментари Харесай

Ограниченията на Северна Каролина за публично носене на маски вече са закон след някои ключови ревизии

РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Спорните ограничавания на Северна Каролина за обществено носене на маски станаха закон в четвъртък, откакто депутатите от Републиканската партия сполучливо преодолеха ветото на либерален губернатор на щата.

Сенатът даде окончателния си щемпел на утвърждение с 30-14 гласоподаване по партийна линия. Щатската камара инициира процеса в сряда, когато гласоподава за анулация на ветото на губернатора Рой Купър по време на продължителна сесия, траяла до късно през нощта.

Забраната се причислява към лист от повече от 20 губернаторски вета, доминирани от Републиканската партия Общото заседание на Северна Каролина анулира през миналата година. Републиканците имат тясно свръхмнозинство и в двете камари.

Законът, множеството от който влиза в действие неотложно, съдържа разнообразни формулировки от законопроекта, който законодателите внесоха за първи път тази сесия. Първоначалното предложение отстрани двупартийна разпоредба от 2020 година, въведена по време на пандемията от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР