РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Първичните гласоподаватели в Северна Каролина

...
РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Първичните гласоподаватели в Северна Каролина
Коментари Харесай

В Северна Каролина първичните гласоподаватели избираха кандидати за наследник на губернатора с ограничен мандат Рой Купър

РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Първичните гласоподаватели в Северна Каролина избираха евентуални наследници на губернатора с стеснен мандат Рой Купър във вторник, с генералният прокурор на Демократическата партия и заместник-губернаторът на републиканците измежду тези, които се стремят да преминат към това, което се чака да бъде скъпа и конкурентна есенна акция.

Петима демократи и трима републиканци се състезаваха за номинациите на своите партии за губернатори в деветия по величина щат в страната, който също е евентуално поле за президентска борба тази година.

лейтенант Губернаторът Марк Робинсън, държавният ковчежник Дейл Фоуел и юристът Бил Греъм се стремят към номинацията на Републиканската партия. Демократическата област включва основния прокурор Джош Щайн - който получи утвърждението на Купър - някогашния арбитър от Върховния съд на щата Майк Морган и трима други претенденти, които са похарчили доста малко.

Робинсън, който ще бъде първият негър губернатор на ща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР