РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Конгресменът от Северна Каролина Патрик

...
РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Конгресменът от Северна Каролина Патрик
Коментари Харесай

Членът на представителя от Северна Каролина Макхенри, който ръководи Камарата на представителите през задънена улица, няма да търси преизбиране през 2024 г.

РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Конгресменът от Северна Каролина Патрик Макхенри, който краткотрайно ръководи Камарата на представителите на Съединени американски щати в продължение на три интензивни седмици, до момента в който републиканците се мъчеха да изберат непрекъснат ръководител след свалянето на Кевин Маккарти, разгласи във вторник, че няма да търси преизбиране на мястото си идната година.

Макхенри, който беше определен за първи път в Камарата през 2004 година на 29-годишна възраст, разкри изненадващото решение в деня след началото на подаването на претенденти в Северна Каролина. Понастоящем той съставлява 10-ти конгресен окръг, обхващащ няколко окръга на север и запад от Шарлот, навлизайки в подножието на планината Блу Ридж.

Той разгласи кандидатурата си за преизбиране в края на октомври, единствено два дни след приключването на различен конгресмен преразпределяне от следения от републиканците законодателен орган, който резервира преконфигурирания 10-ти окръг от страната на Републиканската партия в счетоводната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР