Ралф Литъл скочи да защити драмата на BBC Смърт в

...
Ралф Литъл скочи да защити драмата на BBC Смърт в
Коментари Харесай

Ралф Литъл защитава „Смърт в рая“, докато заклеймява обидния етикет, преди да напусне шоуто на BBC

Ралф Литъл скочи да отбрани драмата на BBC „ Смърт в парадайса “ – преди да разкрие, че напуща шоуто в вести, което смая почитателите.

44-годишната звезда от „ Семейство Ройл “ играеше детектив Невил Паркър съвсем пет години в целунатото от слънцето шоу на BBC One, само че в този момент прави път за ново лице, което да се появи на измисления остров Сейнт Мари в Карибите. Въпреки това, макар че се сбогува с програмата, като преди този момент сподели, че Невил е „ роля-мечта “, Ралф счита, че няма време за хората, които разказват Death In Paradise като „ наслаждение за виновност “.

През 2021 година, той призна, че фразата, употребена за разказване на драмата, която притегля до 8 милиона фенове, го е предиздвикала да се разсее поради " качеството " на шоуто. Той сподели: „ Все още се пробвам деликатно да насоча описа надалеч от тази фраза. За какво има да съм отговорен? Това е висококачествено шоу със комплицирано ликвидиране с нови герои и тайнственост, която би трябвало да бъде позволена и те направи всичко за един час. И наподобява красиво - в никакъв случай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР