РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Главният застрахователен регулатор на Северна

...
РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Главният застрахователен регулатор на Северна
Коментари Харесай

Застрахователният комисар на Северна Каролина казва не на индустриалния план, който може да удвои лихвите по крайбрежието

РАЛЕЙ, Северна Каролина (AP) — Главният осигурителен регулатор на Северна Каролина отхвърли искане на промишлеността за повишение на застрахователните награди на притежателите на жилища със приблизително 42% — и съвсем да ги удвои в крайбрежните окръзи — сподели във вторник, че „ съвсем никой “, който претегля, не се е съгласил с препоръчаното нарастване.

Комисарят по застраховането Майк Коузи също сподели, че е насрочил чуване за октомври, с цел да оцени настояването и дефинира какво е рационално.

„ Просто желая да разглася през днешния ден, че споделих „ не “, сподели Каузи на срещата на Държавния съвет, формиран от 10 определени длъжности от изпълнителната власт в целия щат.

Коузи, който е във втория си мандат и се изправя против двама кандидати на републиканските първоначални избори на 5 март, сподели, че той и отделът са получили повече от 25 000 имейла, телефонни позвънявания и писма по отношение на предлагането по време на интервала на публичен коментар, който завърши в петък, и " съвсем никой не беше за това. "

„ Хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР