РакПрочетете ощеТози месец трябва да ви даде достатъчно време да

...
РакПрочетете ощеТози месец трябва да ви даде достатъчно време да
Коментари Харесай

Kакво очаква Рак, Лъв и Дева през месец АПРИЛ?

Рак
Прочетете още
Този месец би трябвало да ви даде задоволително време да помислите за сантименталното си бъдеще. Най-добрият ви залог е да се отървете от предишното и да извършите път за нова смяна. Ако чувствате, че връзката ви ви дърпа надолу, направете крачка обратно, в случай че би трябвало. Отделете това време, с цел да се излекувате и да се възстановите, и ще се върнете доста по-силен и по-издръжлив.

 

Лъв

Главата ви ще бъде цялостна с хрумвания за бъдещето! Ако не сте там, където желаете да бъдете, не се тормозете, всеки ден е нов късмет за вас да измененията нещата! Започнете да пресъздавате и проявявате живота, който желаете, предприемете реалистични и практични стъпки, с цел да стигнете до там, и ще постигнете триумф! Бъдете мощни, продължавайте да работите интензивно и бъдещето ви ще бъде ярко.

 

Дева

Може би има проблем, който е безценен на сърцето ви и витае в главата. Този месец е идеалният миг да се заемете с него! Изразете себе си, изкажете своята истина и ще изпитате резултати! Ако е за благотворителна идея, бъдете първенец на смяната в личния си кръг и ще насърчите другите да създадат същото.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР