Ръководството на Зенит няма никакво намерение да се разделя с

...
Ръководството на Зенит няма никакво намерение да се разделя с
Коментари Харесай

Бока не може да си позволи Паредес, цената му е висока дори за европейските грандове

Ръководството на Зенит няма никакво желание да се разделя с най-хубавия си футболист - Леандро Паредес. Аржентинският национал непрекъснато е обект на интерес от други клубове, само че питерци са склонни да договарят единствено при положение, че получат оферта на стойност към 44 млн. евро.

Преди седмица водачът в съветската Премиер лига е отхвърлил предложение за 31 млн. евро. Освен това, от Зенит не са склонни на вид с преотстъпването на Паредес.

The problem with @LParedss is NOT his wages but rather @fczenit_en. Paredes is fine with rescinding money, The ONLY viable option for the transfer to go through is a LOAN.

Info:@Superclasico630 pic.twitter.com/MPL3dTgvgO
— Boca in English (@CABJ_English) 27 декември 2018 година Един от претендентите за халфа е Бока Хуниорс. Аржентинският гранд обаче бързо е схванал, че цената на Паредес е прекомерно висока. Иначе самият футболист е бил податлив да облече още веднъж екипа на " генуезците ". Милан и Пари Сен Жермен също се интересуват от някогашния полузащитник на Рома, само че се надяват от Зенит съществено да понижат финансовите си искания, с цел да се стигне до договорка.

Аржентинецът има контракт до 2021 година. През сегашния сезон той може да се похвали с 2 гола и 2 асистенции в Премиер лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР