Ръководството на Ювентус вече е предприело първата санкция срещу Пол

...
Ръководството на Ювентус вече е предприело първата санкция срещу Пол
Коментари Харесай

Ювентус взима крути мерки срещу Погба

Ръководството на Ювентус към този момент е подхванало първата глоба против Пол Погба, който даде позитивна допингпроба, взета му на 20 август. Според Sky In Italy клубът към този момент е замразил заплатата на французина. Сега се чакат резултати от втората проба на халфа, само че е съвсем несъмнено, че те няма да се разграничават от първичните.

В понеделник медиите на Апенините разкриха, че Погба е признал пред клубното управление, че е взимал хранителни добавки без да пита, само че без да знае, че те покачват равнището на тестостерона, каквато бе и повода за позитивния допингтест на французина. Въпреки това той не е предизвестил клуба и не е изискал позволение от лекарите на Ювентус да взима въпросните добавки.

При тези условия наподобява все по-вероятно Погба да отнесе оптималното наказване от четири години. Това пък автоматизирано ще докара до това клубът да приключи контракта на играча, чийто период е до лятото на 2026 година. Според Sky In Italy Ювентус по този метод ще спести към 30 милиона евро от възнагражденията на Погба.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР