Ръководството на Ювентус планира в скоро време да поднови договорите

...
Ръководството на Ювентус планира в скоро време да поднови договорите
Коментари Харесай

Ювентус предлага нови договори на четирима

Ръководството на Ювентус възнамерява в скоро време да възобнови договорите на четирима от футболистите си, оповестява „ Tuttosport “. Това са опитните бранители Андреа Бардзали и Джорджо Киелини, бразилският национал Алекс Сандро, който от началото на сезона не играе на познатата висота, както и Миралем Пянич.

Бардзали и Киелини имат съглашения с "бианконерите " до лятото. При двамата надали ще има спънки да преподпишат, като за Бардзали контрактът най-вероятно ще е за 12 месеца поради напредналата му възраст. За Киелини ще е с дълготрайност до 2020 година

Положението със Сандро обаче е малко по-сложно. Сериозен интерес към него демонстрира Челси. На "Стамфорд Бридж " са подготвени да му дадат по-голяма заплата, само че все пак Ювентус ще стартира диалози с него, с цел да се увери дали латиноса желае да продължи да носи "черно-белия " екип.

Пянич получи предложение за нов договор, макар обстоятелството, че настоящият му контракт е до лятото на 2021 година, оповестяват медиите на Апенините. Ръководството на Ювентус е предостатъчно от представянето на босненеца и го смята за сърцето на отбора. По тази причина босовете на клуба желаят да наградят Пянич с ново съглашение и да покачат заплатата му. Този сезон 27-годишният халф вкара четири гола и асистира за осем в 20 публични срещи от шампионата. Пянич мина в Юве през лятото на 2016 година от Рома с петгодишен контракт за трансферна сума от 32 млн. евро.

Договорът на Стефан Лихтщайнер също изтича в края на сезона и се чака да премине като свободен сътрудник в Олимпик Марсилия или Валенсия.

Същото е ситуацията с Квадво Асамоа, към който имат интерес от страна на Галатасарай.

Сами Кедира също става свободен след края на акцията и обмисля прекосяване в Съединени американски щати. Все отново има възможност той да получи предложение да преподпише.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР