Ръководството на Ювентус е отправило предложение до колегите си от

...
Ръководството на Ювентус е отправило предложение до колегите си от
Коментари Харесай

Юве предложи на ПСЖ да разменят Дибала и Неймар

Ръководството на Ювентус е отправило предложение до сътрудниците си от Пари Сен Жермен за бартерна договорка, при която към Торино би трябвало да поеме Неймар да Силва, а в подмяна французите могат да чакат Пауло Дибала.

Новината е на бразилското издание „ Глобоешпорте”, съгласно което довечера е била първата от договарянията сред двата клуба. Не е загадка, че Дибала съставлява забавен вид пред ПСЖ. 25-годишният състезател отхвърли да премине в Манчестър Юнайтед, а по-късно пропадна и прехвърлянето му в Тотнъм. И двете покупко-продажби се провалиха основно поради проблемите към имиджовите му права и настояванията за заплата. В Италия обаче битува слухът, че Дибала бил подготвен да напусне Торино само поради ПСЖ.

Неймар, въпреки това, обезверено желае да напусне френския гранд, като даже президентът Насер Ал-Хелайфи обществено съобщи, че всеки, който не желае да бъде част от ПСЖ, би трябвало да си тръгне на мига. На този стадий обаче договарянията с Барселона и Реал Мадрид удрят на камък.

Трансферният прозорец за Италия, Франция и Испания затваря на 2 септември, което дава задоволително време на Юве и ПСЖ да изчистят всички елементи. Ако Юве успее в начинанието си, в границите на 2 следващи години ще е съумял да притегли и Кристиано Роналдо, и Неймар в редиците си.

През лятото на 2017 година ПСЖ закупи Неймар от Барселона, откакто задейства освобождаващата му уговорка, чиято стойност беше 222 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР