Ръководството на Ювентус е готово да се раздели с голямата

...
Ръководството на Ювентус е готово да се раздели с голямата
Коментари Харесай

Спекулация или реалност: Ювентус продава Кристиано Роналдо?

Ръководството на Ювентус е готово да се раздели с огромната звезда на отбора Кристиано Роналдо преди края на трансферния прозорец против 30 милиона евро, оповестяват медиите в Италия.

Вчера стана ясно, че Роналдо е изискал от наставника на " бианконерите " Масимилиано Алегри да не бъде измежду титулярите за дуела с Удинезе от първия кръг на Серия А, защото се надява да си обезпечи произлязъл трансфер преди края на месеца. Роналдо въпреки всичко се появи в игра през втората част и означи надвит гол в 94-та минута, който след това бе анулиран поради засада след интервенция на ВАР, а торинци започнаха сезона с тъждество 2:2.
 Кристиано Роналдо оглави листата на богаташите в Instagram Кристиано Роналдо оглави листата на богаташите в Instagram
Кристиано Роналдо оглави влиятелната ранглиста на най-добре печелещите звезди в Instagram. Звездата на Ювентус и Португалия получава по...

Според последните информации от Ювентус няма да вършат пречки за трансфер на Роналдо, като те желаят и напълно допустима сума за петкратния притежател на Златната топка - 30 милиона евро. До момента обаче не са се появили искащи за подписа на 36-годишният португалец, като той е бил препоръчан на Манчестър Сити, само че " жителите " са съсредоточени върху привличането на голмайстора на Тотнъм Хари Кейн.

Тъй като Роналдо има контракт единствено за още една година с Ювентус, не е изключено той да остане в Торино през този сезон, откакто да премине в различен клуб със свободен трансфер, като една от вероятните дестинации за него е ПСЖ, където той може да се събере с огромния си съперник Лионел Меси.

А какво сподели по въпроса наставника на " остарялата госпожа " Масимилиано Алегри.

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР