Ръководството на Валенсия пусна официално изявление за раздялата с Любослав

...
Ръководството на Валенсия пусна официално изявление за раздялата с Любослав
Коментари Харесай

Е това вече ще притесни Боби Перуката! От Валенсия разкриха, че Любо Пенев отдавна обмисля събарянето на Бобито

Ръководството на Валенсия пусна публично изказване за раздялата с Любослав Пенев. Както е известно, българинът водеше втория тим на “Прилепите ”, само че реши да напусне поста си, с цел да се кандидатира за президент на БФС. По всичко проличава, че това по никакъв начин не се е понравило на испанците.

Ето какво написа в известието на формалния уебсайт на клуба:

Преди Любослав Пенев да реши да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз за идните избори, които ще се проведат през февруари, Валенсия желае да заяви следното:

1. Подобно персонално решеине на Пенев бе упоменато като опция, само че все пак ни изненада и разочарова. Съжаляваме за това еднолично негово решение да се откаже от треньорския пост в клуба по средата на сезона, което ще навреди на имиджа на нашия “Б ” тим и на академията на Валенсия. Не можем да си позволим сходна неустановеност, да имаме треньор, чийто фокус е надалеч от моментната му работа.

2. Любо Пенев към този момент не е треньор на Валенсия Местайя. Мигел Грау, който до момента водеше тима до 16 години, ще поеме неговите функционалности за идния мач с Лейда.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР