Ръководството на Уотфорд не възнамерява по никакъв начин да се

...
Ръководството на Уотфорд не възнамерява по никакъв начин да се
Коментари Харесай

Уотфорд не дава треньора си дори за куп пари

Ръководството на Уотфорд не има намерение по никакъв метод да се разделя с мениджъра на отбора Марко Силва. Към него имаше много сериозен интерес от Евертън, който към момента търси непрекъснат ментор.

Макар че към този момент срещна един корав отвод, ливърпулският клуб явно приготвя нова оферта с наказателна клауза до „ стършелите”, с цел да се снабди с подписа на високо ценения португалец. Интересното е, че съгласно някои медии на Острова 40-годишният Силва също желае да си тръгне, само че в това време не желае да го прави посредством подаване на оставка.

Евертън заплаща 8,5 милиона паунда за 40-годишен управител

Евертън уволни Роналд Куман през октомври след поредност ужасяващи резултати и за момента отборът се води от краткотрайния ментор Дейвид Ънсуърт.

Самият Силва в петък разиска обстановката към диспута, като съобщи, че за момента няма визия какво се случва. „ Не знам нищо за това дали е имало оферта или не. Нямам визия какво се е случило. Сега бордът на шефовете и притежателите би трябвало да обсъдят ситуацията”, разяснява португалецът, под чието управление летеше високо във Висшата лига след началото на сезона. Последните три турнирни мача обаче донесоха три загуби и разумно тимът се озова на 9-ата позиция.

„ Разглеждам обстановката си както когато даден състезател се показва добре и различен отбор се пробва да го притегли, преговаряйки с сегашния притежател. Изчетох доста неща през седмицата – че не съм желал да беседвам с никого, след това пък съм желал да приказвам. Имам потребност само да обсъдя въпроса със притежателя, борда и моите играчи. Никой различен не ме интересува. Ще си правя работата както нормално, както от деня, в който пристигнах”, добави Силва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР