Ръководството на ЦСКА-София обяви, че дарява солидна сума на привърженика

...
Ръководството на ЦСКА-София обяви, че дарява солидна сума на привърженика
Коментари Харесай

ЦСКА-София и сектор Г се включват в животоспасяващата битка на Щерю

Ръководството на ЦСКА-София разгласи, че подарява солидна сума на последователя на алените Щерю Атанасов, който се бори с подло заболяване.

" Армейци,

с оскърбление Ви оповестяваме, че огромният армейски последовател и ръководител на почитател клуб " Червени войни " град Сливен - Щерю Костов Атанасов, неотдавна бе диагностициран с извънредно рисковото и подло заболяване - недоброкачествен израстък на дясна бедрена става. В момента той е настанен за лекуване в болница " Свети Иван Рилски " в София и стартира тежка химиотерапия в битката за живота си.

Днес той бе посетен в лечебното заведение от представители на управлението на ЦСКА, които му вдъхнаха кураж, пожелаха му скорошно излекуване и го поддържаха в този сложен за него миг. Освен това клубът подарява солидна сума за лекуването му и застава непроменяемо до Щерю, с цел да му помогне да завоюва най-важния мач в живота си!

" Сектор Г " също стиска палци за скорошното излекуване на нашия другар и показва подготвеност да му окаже спомагателна финансова помощ при нужда, с цел да се завърне час по-скоро на Червената естрада!

КУРАЖ, МОМЧЕ!

ЗАЕДНО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ И ТАЗИ БИТКА! ", написаха алените на своя уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР