Ръководството на ЦСКА-София е обявило пред отбора, че иска победната

...
Ръководството на ЦСКА-София е обявило пред отбора, че иска победната
Коментари Харесай

Каква е целта пред ЦСКА?

Ръководството на ЦСКА-София е оповестило пред тима, че желае победната серия на отбора да продължи най-малкото до дербито с Левски, което е в последния кръг от първото завъртане в шампионата и по стратегия ще се състои на 21 октомври, написа "Меридиан мач ". Ако задачата бъде изпълнена, футболистите на Стамен Белчев ще получат и съществени финансови бонуси.

На „ Армията “ са уверени, че през днешния ден против Верея няма да имат проблем да запишат шестия си следващ триумф и да удържат първото място, за което им оказа помощ и равенството на „ Герена “ сред Левски и Лудогорец. От новия клуб, който печели на своя страна от ден на ден и повече последователи на достоверния гранд, желаят да натрупат преднина пред „ орлите “, до момента в който те вземат участие в Лига Европа и програмата им ще е най-натоварена. Стойчо Стоилов, Трифон Попов и целият треньорски щаб са наясно, че разградчани ще продължат да губят точки, отдавайки приоритет на представянето си в интернационалните срещи, от които генерират и стабилен финансов доход. В клуба са уверени, че точно Марселиньо, Дяков и компания си остават главният любимец за първото място.

До дербито със „ сините “ най-трудният мач пред „ алените “ се явява гостуването на Черно море идната седмица. „ Моряците “, водени от Георги Иванов, демонстрират непоклатимост от началото на сезона и неслучайно до предишния кръг държаха първото място, само че домакинската загуба от Септември ги смъкна от върха. След това отборът на Стамен Белчев ще одобри Дунав на „ Българска войска “ и ще гостува на новака Етър, с който показва отлични връзки и удостоверение за това е последната договорка сред двата тима, изпратила при „ болярите “ Пламен Гълъбов и Николай Колев. Двамата сигурно няма да имат право да излязат против клуба, който държи правата им. След този дуел ще е идната пауза за мачовете на националния тим с Франция и Люксембург от международните квалификации, а след подновяването на шампионата ЦСКА-София още веднъж ще е хазаин на тим, против който не би трябвало да има проблеми – Пирин.

Ако програмата най-много се извърши, преди дуела с Левски отборът на Стамен Белчев би трябвало да е събрал към този момент 28 точки и да подходи с нужното успокоение към задачата да накаже противника от „ Герена “. За него още от в този момент е ясно, че управлението ще надъха футболистите със съществени награди, защото още преди сезона Гриша Ганчев разгласи, че няма да жали средства, с цел да може през май да посрещне 70-годишния празник на достоверния ЦСКА с купа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР