Ръководството на ЦСКА ще трябва да плати 14 хиляди лева

...
Ръководството на ЦСКА ще трябва да плати 14 хиляди лева
Коментари Харесай

ЦСКА-София мина метър за ексцесиите - само 14 бона глоба

Ръководството на ЦСКА ще би трябвало да заплати 14 хиляди лв. санкция за разнообразни прегрешения на клуба и почитателите по време на дербито с ЦСКА 1948 в понеделник, извоювано от домакините от " Българска войска " с 2:1.

Представители на гостите в ложите на Сектор А на стадиона бяха замеряни, заливани и обиждани от почитателите на ЦСКА, заради което им се наложи да изоставен стадиона, като това носи и солена санкция за отбора. За заливане с вода на служебни лица, за хвърлени предмети по служебни лица рискови за здравето и за неспазване условията за реализиране на надеждна защита на футболната среща " алените " ще би трябвало да платят 7000 лв.. 1000 лв. е санкцията за " неуважително отношение към противниковия тим – неизписване името на таблото и билетите за футболната среща ", а още 2000 - " за неетично държание по време на едноминутно безмълвие за обидни и нецензурни викания ". Още 4000 лв. ще заплати клуба за обидни и нецензурни викания и за хвърлени предмети рискови за здравето.

Сред другите санкционирани след осмия кръг на Първа лига са Локомотив Пловдив (2000 лева), Ботев Враца (1300), Левски (300), Берое (1300), Ботев Пловдив (500) и Пирин (300). 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР