Ръководството на ЦСКА се е спряло на три варианта, където

...
Ръководството на ЦСКА се е спряло на три варианта, където
Коментари Харесай

ЦСКА с три варианта за тренировъчна база за школата

Ръководството на ЦСКА се е спряло на три разновидността, където може да бъде преместена подготвителната база за детско-юношеската школа на клуба, разбра “Тема Спорт ”.

Както е известно, младите гении не могат да продължат да се готвят на помощните стадиони на стадион “Българска войска ”, защото там напълно скоро ще започват строителни действия. Към този миг вариантите са терените на ВТУ “Тодор Каблешков ” в квартал “Слатина ” (по-известни като ПЖИ-то), подготвителните стадиони зад фитнес център “Ситняково ” или стадион “Академик ” на 4-ти километър.

В ЦСКА са се обединили към тази концепция, откакто са взели решение, че няма опция децата от Академията да бъдат преместени на подготвителната база в Панчарево, където ще се готвят само първият и вторият тим на армейците.

Очаква се ремонтните действия на стадион “Българска войска ” да започват до края на януари, като проектът е в първите 8 месеца да текат дейностите по демонтирането на остарялото оборудване, а в идващите 14 да бъде построено новото такова.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР