Ръководството на ЦСКА съобщи на официалния сайт на "червените", че

...
Ръководството на ЦСКА съобщи на официалния сайт на "червените", че
Коментари Харесай

ЦСКА ще глобява Чорбаджийски

Ръководството на ЦСКА заяви на формалния уебсайт на "червените ", че глобява Божидар Чорбаджийски по вътрешния устав на клуба. Капитанът на отбора на Стамен Белчев отнася глоба поради невъздържаното си държание при успеха с 2:0 над Дунав в Русе, когато удари на два пъти без топка Васил Шопов. Чорбаджийски извади шанс, че съдията Георги Кабаков не го изгони с червен картон и не даде дузпа за домакините, които бурно претендираха.

От "Армията " изрично не утвърждават държанието на Чорбаджийски и обстоятелството, че изпусна нервите си в напечения мач. ЦСКА също по този начин моли към Дисциплинарната комисия за съответно решение. По-късно през днешния ден Дисципът би трябвало да разгласи дали ще накаже бранителя по отчет.

Ето какво написаха "червените " на формалния си уеб страница:

ЦСКА постоянно е бил клуб, извънредно уважаващ разпоредбите, дисциплината и феърплея.

Във връзка със създалата се нервност около мача с Дунав, желаеме да уведомим алената и спортна общественост на България, че ние като клуб ще вземем ограничения и капитанът на отбора Божидар Чорбаджийски ще бъде глобен по вътрешния устав на тима със съответното наказване.

Треньорският щаб и управлението ще проведат с него сериозен диалог и сме уверени, че отсега нататък няма да сме очевидци на сходни реакции. Той е млад футболист и ние ценим доста неговото непримиримо предпочитание за победа, хъс и себераздаване, само че макар, че беше неведнъж предизвикан от играча на домакините Шопов, макар изнервеността на дуела, ние считаме, че той не трябва да се поддава на провокации и да реагира по нелоялен метод.

ЦСКА чака решението на Дисциплинарната комисия. Надяваме се, че в случай че се стигне до наказване, то ще бъде съответно и откакто са взети поради всички условия. Също по този начин имаме вяра, че възможна глоба няма да бъде по-голяма от тази на играча на Лудогорец Натанаел, който бе глобен и изтърпя наказване за идентична обстановка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР