Ръководството на ЦСКА публикува специални инструкции към феновете, които ще

...
Ръководството на ЦСКА публикува специални инструкции към феновете, които ще
Коментари Харесай

ЦСКА призова феновете: Избягвайте конфликти с местните фенове

Ръководството на ЦСКА разгласява специфични указания към почитателите, които ще поддържат своите любимци по време на реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа против хърватския " Осиек ". " Червените " гостуват след победа с 1:0 в първия мач, а срещата може да гледате директно по bTV Action, през днешния ден (1 август) от 21:30 ч.
С превъзходен гол Евандро матира " Осиек " (ВИДЕО) ЦСКА завоюва с 1:0 първата среща от втория квалификационен кръг в Лига Европа
В известието се споделя, че последователите би трябвало да заобикалят спор с локални почитатели и да съблюдават строгите хърватски правила за поведение на стадион. От клуба също по този начин разкриват, че УЕФА е обърнала особено внимание на държанието на гостуващата агитка и ограниченията по запазване на реда ще бъдат засилени.

Очаква се на стадиона в хърватския град да дойдат към 700 последователи на ЦСКА.

Ето и целия текст на известието:

На " Градски врът " ЦСКА ще бъде подкрепян от 700 почитатели, колкото билета отпуснаха домакините за гостуващите последователи. Агитката на ЦСКА ще бъде ситуирана в бранш " SJEVER/NORTH ", а влизането на стадиона ще става през вход " G4 ". След като в София бяха продадени 500 билета за мача, останалите 200 ще бъдат пуснати в продажба на касата на стадиона в 15:00 часа.

На техническата конференция представителите на УЕФА обърнаха особено внимания на сигурността на почитателите на ЦСКА преди, по време на и след края на дуела. Те категорично предизвестиха локалните полицейски управляващи да засилят ограниченията за сигурност и да обезпечат ескорти за алените последователи, с цел да могат те безпроблемно да стигнат до стадиона и да отпътуват за родината след мача.

Хърватското законодателство и органи на реда са много прецизни по време на спортни събития, по тази причина молим да се съблюдават одобрените локални порядки. При инспекция покажете документа за идентичност, който е вписан в билета ви! Излишно е да се споделя, че за нарушаване се смята притежаването и използването на алкохолни питиета, опиати и пиротехнически произведения, оръжия и други средства, подобаващи за причиняване на пострадване и принуждение, както и основаване на вълнения. Забранено е също по този начин внасянето на знамена, флагове и транспаранти с неприемлива тема и символика.

В Хърватия може да се стигне до недопускане на стадиона и даже задържане на лица, които имат по забележимите елементи на тялото си татуировки със знаци, знаци и наличие, подбуждащи или проповядващи ненавист и принуждение на расова, национална, етническа или религиозна принадлежност.

Призоваваме ви да избягвате борби с локални ентусиасти, да не се поддавате на провокации и да преживеете прочувствени и запаметяващи се мигове по време на пътуването си в поддръжка на обичания тим.

Мача сред " Осиек " и ЦСКА може да гледате директно по bTV Action, довечера от 21:30 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР