Ръководството на ЦСКА плаща сериозни суми, за да може да

...
Ръководството на ЦСКА плаща сериозни суми, за да може да
Коментари Харесай

Пламен Марков: Плащаме сериозни суми, а "Армията" не е "Олд Трафорд"

Ръководството на ЦСКА заплаща съществени суми, с цел да може да употребява стадион " Българска войска " и базата в Панчарево. Това разгласи спортният шеф на клуба Пламен Марков и изрази вяра, че тимът ще продължи да играе на оборудването в " Борисовата градина " и след упования търг за парцелите, който Министерството на младежта и спорта ще организира.

" В най-скоро време ще бъде разгласен търг от Министерство на младежта и спорта за базите. И тогава ние като главен кандидат ще се включим, с цел да ги получим при преференциални условия. ЦСКА е единственият клуб, който заплаща месечен наем за базите си. Това са съществени суми. А ние не плащаме наем за " Олд Трафорд ". Всички виждате в какво положение са базите преди реконструкцията. Надяваме се този наем да бъде в действителни измерения, това имам поради под " преференциални условия ". Защото ние сме в неподходяща обстановка в това отношение спрямо нашите противници от София. Надявам се въпросът да бъде по-скоро позволен ", разяснява Марков.

Първодивизионният ЦСКА подписа контракт с Министерството на спорта за прилагане на спортните бази, откакто ПФК ЦСКА АД банкрутира. Интерес към терените демонстрира и аматьорският ЦСКА 1948.

Марков не изключи през зимния трансферен прозорец " алените " да се разделят с някои от звездите на отбора, само че подсигурява, че това няма да окаже огромно въздействие върху представянето на тима.

" След като " Барселона " се раздели с Неймар, няма да е проблем и ЦСКА да се раздели с някоя от звездите си, стига да има подобаваща оферта. Има още време до отваряне на трансферния прозорец и ние се интересуваме от състезатели, които са по опциите на клуба и от които треньорът има потребност на някои постове ", сподели той.

ЦСКА продължава борбата за купата, макар изоставането си на 5 точки от водача " Лудогорец ". " Даваме си сметка, че изоставаме от водача в класирането, само че оставаме уверени и никога не отписваме сезона. Има още доста мачове до края на шампионата. На този стадий изоставаме, само че имаме цел да спечелим купата и продължаваме да я преследваме ", разяснява Марков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР