Ръководството на ЦСКА обяви, че не е наясно къде се

...
Ръководството на ЦСКА обяви, че не е наясно къде се
Коментари Харесай

От ЦСКА не знаят къде е футболистът им Жорди Кайседо

Ръководството на ЦСКА разгласи, че не е наясно къде се намира сега футболистът им Жорди Кайседо. От клуба настояват, че нападателят не се е качил на самолета за Австрия, където трябваше да се причисли към лагера на " алените ".

" Това е следващият случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват неточно към ЦСКА ", оповестиха публично от " армейския " щаб.

В медиите се появиха информации, че нападателят ще бъде продаден в мексиканския Тигрес. В клуба обаче не е постъпвала оферта или питане за закупуването на футболиста.

" Желанието на клуба беше да резервира голмайстора си за идния сезон и да не разреши гръбнакът на отбора да бъде разпродаден ", написа още в известието на ЦСКА.

Цялото известие на ЦСКА:

Във връзка със зачестилите непотвърдени данни за бъдещето на Кайседо, бихме желали да внесем публична изясненост по проблема.

1. В ЦСКА не е постъпвала оферта или питане за закупуването на нападателя от мексиканския „ Тигрес”. Такъв трансфер в никакъв случай не е бил на масата.

2. Към момента нямаме информация за това къде се намира футболистът. Кайседо получи виза и билет за Австрия, където през днешния ден трябваше да се причисли към лагера на съотборниците си. В следствие разбрахме, че нападателят въобще не се е качил на самолета. Веднага беше потърсен и в дома му, само че и там не беше открит. В момента продължаваме да нямаме връзка с играча.

3. Това е следващият случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват неточно към ЦСКА. След като нарушиха конфиденциалността на контракта, не дадоха правилна информация за повода за забавянето на играча при прибирането му в София и в този момент, най-грубо казано, просто изчезнаха без пояснение, сме длъжни да търсим правата си по законов ред.

Желанието на клуба беше да резервира голмайстора си за идния сезон и да не разреши гръбнакът на отбора да бъде разпродаден, а единствено заздравен от няколко нови попълнения. Непрофесионалното отношение на Кайседо към работата му ни слага в непредвидена обстановка, от която към този момент търсим незабавни и верни ограничения да излезем.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР