Ръководството на ЦСКА излезе с официално изявление по повод появилите

...
Ръководството на ЦСКА излезе с официално изявление по повод появилите
Коментари Харесай

ЦСКА: Папарашки кадри от старите ленти не коментираме

Ръководството на ЦСКА излезе с публично изказване във връзка появилите се информации, че треньорът Милош Крушчич и част от футболистите са провели подготовка въз основата в Панчарево.

Заради изключителното състояние, въведено на 15 март, тренировките и мачовете на футболните тимове бяха спрени, а нарушителите подлежат на санкции.
ЦСКА тренира макар възбраната на оперативния щаб (СНИМКИ и ВИДЕО) Кадри демонстрират занятие на "червените " в Панчарево
От ЦСКА приканиха първо да бъде направена инспекция по случая, като нарекоха появилите се фрагменти " аматьорски ", както и " папарашки фрагменти от старите ленти ".

Казусът стигна и до министър-председателят Бойко Борисов, който съобщи, че Районните здрави инспекции ще глобяват всеки извършител на разпоредбите.
Бойко Борисов: Ако тимовете упражняват, ще бъдат санкционирани (ВИДЕО) Министър-председателят разяснява информацията, че футболни отбори организират занимания, макар възбраната
Ето и целия текст на декларацията:

" Армейци,

призоваваме Ви да спазвате ограниченията на изключителното състояние и да не се поддавате на провокации. На страха очите са огромни и по тази причина халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними. По мотив на „ аматьорските фрагменти “ от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е задачата на някои добре познати Ви заболели мозъци. Ние папарашки фрагменти от старите ленти не считаме да разясняваме. Премиерът Бойко Борисов разгласи, че клубовете, които упражняват в изключителното състояние, би трябвало да бъдат санкционирани, само че преди този момент публично и законно тествани. Подкрепяме го изцяло. Всичко друго е далавера във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес "
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 581 4 23 42 Света 1 446 983 16 064 83 090 308 684 Заразени* Нови Починали България 581 4 23 Света 1 446 983 16 064 83 090
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР