Ръководството на ЦСКА 1948 официално представи поредното си ново попълнение

...
Ръководството на ЦСКА 1948 официално представи поредното си ново попълнение
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представи Рафаел Енрике

Ръководството на ЦСКА 1948 публично показа следващото си ново попълнение в лицето на Рафаел Енрике.

Ето какво написаха „ червените” в формалния си уебсайт:

ЦСКА реализира сериозен входящ трансфер! Енрике Рафаел публично подписа контракта си с клуба и към този момент е футболист на "червените ".

28-годишното бразилско крило организира среща с управлението, мина наложителните медицински прегледи и напълно скоро ще стартира тренировки със състава.

През миналия сезон 2021/22 новото ни попълнение беше част от елитното състезание на Португалия, където записа 26 мача с екипа на Маритимо и означи два гола във вратите на Санта Клара и Боавища.

Бързоногият футболист е познато име в България, откакто в интервала сред 2017 и 2021 година игра за ЦСКА-София, с който завоюва трофея от Купата на България под управлението на Ел Голеадор - Любослав Пенев. Сега двамата още веднъж ще имат опция да работят дружно и в армейския клуб.

Рафаел може да играе еднообразно добре както на левия фланг, по този начин и на десния и зад нападателя. Впечатлява със страхотна скорост, техника и демараж. Атакуващият халф за последно защитаваше цветовете на португалския Маритимо, само че в кариерата си е играл за още куп мощни сформира като бразилските Гремио Ново, Парана, Баия, Пирасикаба, Ипатинга и Атлетико Минейро. Юноша е на Атлетико Минейро, Интернасионал и Гремио.

Енрике театралничи гордо пред камерите и фотоапаратите с "червената " фланелка, след което на драго сърце постави на врата си и шал на тима. Острието изрази подготвеност за идните борби от efbet Лига и шампионата за Купата на България и си пожела доста победи с ЦСКА!

Добре пристигнал измежду "армейците "! Успех!

Bem-Vindo!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР