Ръководството на ЦСКА 1948 обяви, че ще подари на един

...
Ръководството на ЦСКА 1948 обяви, че ще подари на един
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 прави томбола: подарява пропуск за 70 лева

Ръководството на ЦСКА 1948 разгласи, че ще подари на един собствен почитател пропуск за коктейла на 5 май, когато " алените " ще отбележат 70-годишнината от основаването на ЦСКА. Събитието ще се организира във Военния клуб в столицата, където преди 70 лета е учреден най-титулуваният български тим. Томболата ще се организира всред почитателите, които ще посетят дуела на отбора на Валентин Илиев в събота против Хебър. Мачът е от решаващо значение за първото място в Югозападна Трета лига. Пропускът, който ще завоюва някой от последователите, е на стойност 70 лв..

Ето какво написаха " алените " на своя уебсайт:

" ЦСКА излиза тази събота в мача на сезона против Хебър. Стадионът е „ ДИТ “ в Драгалевци, а началният час – 16,00.

По традиция няма да оставим почитателите без изненада. Всички последователи, които ще купят билет за домакинските браншове, ще имат опция да завоюват най-голямата премия, давана до момента. Тя е куверт за коктейла, с който ще бъде маркиран 70-ия празник на ЦСКА.

Припомняме, тържеството ще е на 5 май от 12,00 ч. в Централен боен клуб.

Условията са ясни – на входа ще има урна, в която всеки ще може да сложи лист с името и телефонния си номер.

Очакваме ви, тъй като имаме вяра, че всички ще завоюват тази събота. Хубаво време, хубав футбол и безапелационен триумф на ЦСКА, който ще подпечата завръщането в професионалния футбол.

И това е единствено началото ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР