Ръководството на Тотнъм ще обжалва червения картон на своя футболист

...
Ръководството на Тотнъм ще обжалва червения картон на своя футболист
Коментари Харесай

"Тотнъм" обжалва червения картон на Сон

Ръководството на " Тотнъм " ще апелира аления картон на своя футболист Хюн-Мин Сон.

Южнокореецът беше изпъден, откакто фаулира остро Андре Гомеш по време на мача против " Евертън " от Висшата лига. След дейностите на Сон португалецът беше изнесен на носилка, защото глезенът му беше строшен.
Тежка травма във Висшата лига шокира почитателите Според британските медии Андре Гомеш от "Евертън " е със строшен гален
Първоначално съдията сподели жълт картон на футболиста на " Тотнъм ", само че откакто видя положението на Гомеш, прати южнокорееца непосредствено в съблекалнята.

Наказанието на Сон ще стане ясно след съвещание на съдийската комисия, като то се показва в възбрана за игра в последващи мачове.

Снимка: Reuters

Очевидно беше обаче, че изгоненият футболист съжалява за постъпката си. Той се разплака още на терена, а футболисти и от двата тима свидетелстват, че е бил извънредно смутен и се е наложило да го успокояват.

Междувременно от " Евертън " се похвалиха, че Гомеш е претърпял интервенция в понеделник и тя е минала " извънредно сполучливо ". В околните дни ще стане ясно дали португалецът ще може да се завърне на терена и по кое време.

| A positive update on @aftgomes.

On behalf of Andre, we'd like to thank everybody for their support. #EFC pic.twitter.com/RHuIkOAr8V
— Everton (@Everton) 4 ноември 2019 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР